Plăcinte De Mână Cu Căpșuni-Rubarbă

Plăcinte De Mână Cu Căpșuni-Rubarbă
Strawberry-rubarbă plăcinte de mână este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, scurtare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Plăcinte De Mână Cu Rubarbă De Zmeură, Plăcinte De Mână Cu Cremă De Rubarbă, și Plăcinte De Mână Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Combinați căpșunile, rubarba, amidonul de porumb, 2 lingurițe. zahăr și 1 1/2 linguriță. coaja de portocală într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați făina, sarea și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați în unt și scurtați cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu mazărea mică. Se amestecă restul de 1 1/2 linguriță. coaja de portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScurtareaScurtarea
UntUnt
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Stropiți cu apă rece ca gheața și suc de portocale. Se amestecă cu o furculiță până se combină. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ApăApă
GheațăGheață
6
Amestecul va fi sfărâmicios și uscat.) Frământați ușor amestecul și formați aluatul într-un disc. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Rulați jumătate de aluat la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață puternic făinată. (Acoperiți aluatul rămas cu folie de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 1/4 inci, răsturnând resturile după cum este necesar.
9
Așezați jumătate de aluat la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Se acoperă cu 1 amestec rotunjit de linguriță de căpșuni. Umeziți marginile aluatului cu apă și acoperiți cu rundele de aluat rămase, apăsând marginile pentru a sigila. Sertizați marginile cu o furculiță și tăiați o fantă în partea de sus a fiecărei runde pentru ca aburul să scape. Repetați procedura cu aluatul rămas și amestecul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Se amestecă împreună gălbenușul de ou și smântâna; periați plăcintele cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
OuăOuă
11
Se presară cu zahăr. Congelați plăcintele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
12
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește cald sau la temperatura camerei. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista