Plăcinte De Mână Cu Ciuperci, Brânză De Capră Și Mentă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 70 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, frunze de mentă, ciuperci cu nasturi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu morcov, praz și brânză de capră, Plăcinte de mână grecești cu verdeață, mărar, mentă și Feta, și Plăcinte de mână cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Alegeți și pregătiți rețeta de bază de patiserie cu plăcintă sărată. Împărțiți aluatul în jumătate, formați-l în 2 pătrate de dimensiuni uniforme de aproximativ 5 inci lățime și 3/4 inci grosime. Înfășurați-le în plastic. Dați la frigider aluatul timp de cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți ambele pătrate de aluat rece, dar necongelat separat, pe rând, în pătrate de aproximativ 11 inci. Apoi tăiați-le curat într-un pătrat de 10 inci.
Tăiați fiecare pătrat de 10 inci în sferturi, oferindu-vă opt bucăți pătrate de 5 inci de patiserie.
Transferați-le pe 2 foi de copt căptușite cu pergament, 4 pe o foaie. Acoperiți cu folie de plastic și păstrați la frigider în timp ce faceți umplutura.
Încălziți cuptorul la 425 de grade, cu rafturi în treimile superioare și inferioare.Topiți untul într-o tigaie de dimensiuni medii setată la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile feliate și se presară cu sare de linguriță. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile au renuntat la umiditate, aproximativ 5 minute.
Adăugați șalotele și gătiți până când s-au înmuiat și ciupercile sunt destul de fragede, încă aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă menta și brânza de capră până când ciupercile sunt bine acoperite într-un sos cremos gros. Pune deoparte.Scoateți pătratele de patiserie din frigider. Lucrând cu pătratul de patiserie la locul său, îngrămădiți cuburile de mozzarella, distribuite uniform, pe centrul fiecărui pătrat, lăsând aproximativ o margine de 1 inch de jur împrejur.
Așezați aproximativ ceașcă de umplutură de ciuperci pe partea de sus a mozzarella pe fiecare dintre pătrate. Lucrând unul câte unul, pliați toate cele patru colțuri din jurul umpluturii, astfel încât punctele să se întâlnească în apropierea centrului, dar să nu atingă (lăsați aproximativ un centimetru de spațiu între ele). Apăsați ușor pentru a distribui oarecum umplutura, având grijă să nu lăsați nicio scăpare. Repetați cu pătratele rămase de aluat umplut.
Periați vârfurile și marginile expuse ale aluatului fiecărei plăcinte de mână cu spălarea ouălor și presărați sare kosher.
Coaceți, rotind foile la jumătatea drumului, până când plăcintele se rumenesc și umplutura este setată, aproximativ 25 până la 30 de minute. Se răcește ușor pe un suport de sârmă.