Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco
Karen DeMasco afine mână plăcinte este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână făină, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 97 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco, Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco, și Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, untul, făina integrală de grâu, zahărul și sarea. Pulsați acest amestec de mai multe ori, până când bucățile de unt sunt rupte până la dimensiunea pietricelei.
Bateți împreună laptele și oul.
Se toarnă peste amestecul de făină și se pulsează din nou de mai multe ori până când aluatul începe să se unească. Răzuiește totul într-un bol de amestecare și împinge împreună până formează o bilă de aluat. Înfășurați aluatul în plastic și rotiți-l într-un pătrat subțire. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Odată ce aluatul este răcit, rulați-l într-un pătrat mare de aproximativ 1/8 inch grosime. Simțiți-vă liber să praf aluatul și masa cu făină suplimentară. Folosind un tăietor de pizza și o riglă, tăiați aluatul în dreptunghiuri (aproximativ 3 1/2-inci pe 2 1/2 inci). Colectați resturi și rulați un alt pătrat și tăiați dreptunghiuri. Ar trebui să existe aproximativ 20 de dreptunghiuri de aluat.
Așezați-le îndeaproape pe o foaie de copt și răciți cel puțin o oră sau mai mult.
Combinați afinele, zahărul, făina și coaja într-o cratiță și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când afinele apar și sosul se îngroașă. Răciți umplutura peste gheață sau la frigider. Nu asamblați plăcinte până când amestecul de afine nu este complet răcit.
Pentru a asambla plăcintele: Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți împreună un ou cu 1 linguriță de apă pentru a face spălarea ouălor. Acoperiți foaia de copt cu pergament. Asigurați-vă că aveți la îndemână o perie, o furculiță și o linguriță pentru umplere. Lăsați dreptunghiurile de aluat în frigider, îndepărtând doar 2 la un moment dat.
Puneți o foaie de copt în frigider pentru plăcintele finite.
Scorați o bucată de aluat cu 3 seturi de vârfuri de furculiță—acesta este partea de sus.
Periați bucata de jos a aluatului cu spălarea ouălor și, strecurând orice exces de lichid, așezați o lingură rotunjită de compot de afine pe lungime de-a lungul centrului aluatului. Acoperiți acest lucru cu bucata superioară de aluat, sigilând partea superioară și inferioară cu degetele. Sigilați o margine lungă și ridicați plăcinta astfel încât marginea sigilată să atingă masa, ca un mic buzunar sau plic. Atingeți amestecul de afine în jos, astfel încât marginea finală să poată fi sigilată.
Așezați plăcinta în jos și marcați toate marginile cu dinții furculiței.
Așezați plăcinta finită pe tigaia din frigider. Repetați până când ați folosit tot aluatul.
În acest moment, plăcintele pot fi învelite și congelate sau refrigerate, apoi coapte.
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute, rotind tigaia cu 90 de grade după 10 minute, până când plăcintele se rumenesc. Între timp, faceți glazură amestecând zahăr pudră, smântână, vanilie și sare kosher. Când plăcintele sunt maronii aurii, mutați imediat plăcintele într-un suport de răcire și lingurați glazura deasupra.