Plăcinte de buzunar cu migdale, pere și cireșe
Migdale, pere și cireșe plăcinte de buzunar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, foietaj, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cherry Pocket Pies, Plăcinte De Buzunar, și Plăcinte De Buzunar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați foile de copt cu pergament.
Făinați ușor suprafața de lucru. Desfaceți 1 foaie de patiserie puf la un moment dat și rotiți fiecare într-un dreptunghi de 10 pe 15 inci. Folosind o riglă, tăiați fiecare în 2 (5 x 15 inci) dreptunghiuri, apoi tăiați fiecare dreptunghi în 5 (5 x 3 inci) dreptunghiuri.
Transferați cele 20 de dreptunghiuri pe foaia de copt și răciți-le la frigider până la rece.
Cojiți, înjumătățiți și înmuiați perele, apoi tăiați-le în felii groase de 1/4 inci. Aruncați-le cu migdale, cireșe, zahăr, amidon de porumb, sare, suc de lămâie și extract de migdale.
Scoateți dreptunghiurile din frigider, așezați 5 dintre ele pe o foaie de copt nouă și lingurați uniform jumătate din amestecul de fructe pe ele, lăsând un pic de margine peste tot. Bateți oul și periați ușor marginile.
Așezați încă 5 dreptunghiuri de aluat peste umplutură. Folosiți o furculiță pentru a le apăsa ușor sigilate. Repetați cu aluatul rămas și umplutura. La frigider 20 de minute.
Ungeți blaturile cu oul bătut.
Tăiați 3 orificii de aerisire, lungi de aproximativ 1/2 inch, în partea de sus a fiecărei plăcinte.
Coaceți, rotind o dată, până când crusta este aurie și vedeți sucurile clocotind, 25 până la 30 de minute. Răciți plăcintele pe un suport de răcire cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.