Plăcintele cu oală de Crab cu unt necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 5 porții cu 857 calorii, 22g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sherry uscat mediu, foietaj, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crab cu unt și baie de anghinare, Mușcături De Crab Cu Unt, și Quiche De Crab Cu Unt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu un suport în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o oală medie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Se presară făina și se gătește, amestecând continuu, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați laptele, sucul de scoici și sherry. Se aduce la fierbere și se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Lapte
7
Adăugați carnea de crab și mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Mazăre
8
Se ia de pe foc și se transferă la frigider pentru a se răci.
9
Între timp, desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
10
Așezați 4 boluri rezistente la cuptor (8 uncii) sau ramekins mari în jos pe patiserie și tăiați 4 cercuri puțin mai mari decât bolurile (poate fi necesar să rulați puțin patiseria pentru a găzdui toate bolurile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
11
Periați cercurile cu spălarea ouălor. Puneți spălarea oului deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
12
Când umplutura de crab s-a răcit, împărțiți-o în cele 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Periați jantele bolurilor cu spălarea ouălor, așezați un cerc de patiserie peste fiecare și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Tăiați orificiile de abur în patiserie și periați cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
15
Așezați bolurile pe o foaie de copt și coaceți pe raftul din mijloc până când patiseria este umflată și aurie, 20 până la 25 de minute.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.