Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinte cu oală de porumb și Crab. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă servește 4. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de până la 4 urechi de porumb pe știulete, condimente de fierbere a crabului, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Încercați Plăcinte cu oală de porumb și Crab, Crock Pot Chowder De Porumb, și Chowder de porumb Instant Pot cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți puțin ulei de măsline extravirgin, un rând de oală, într-un cuptor olandez la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați speckul tocat și faceți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Speck
4
Adăugați cartofii, țelina, ceapa, usturoiul, chile, cimbru, condimentul crabului, sarea și piperul în oală, acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Cartofi
țelină
Usturoi
Piper
Ardei Iute
Ceapă
Cimbru
Crabi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați bulionul de pui și laptele și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Lapte
6
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Bateți făina și gătiți rouxul 1 minut, apoi amestecați muștarul și transferați rouxul în amestecul de pudră. Când roux-ul s-a încorporat, amestecați porumbul și aduceți praful într-o bulă, reduceți la ușor îngroșat. Opriți căldura, răciți-o complet și păstrați-o pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Muștar
Făină Pentru Toate Scopurile
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Pentru a servi, încălziți cuptorul la 425 de grade F. Desfaceți aluatul de patiserie și alegeți bolurile sau caserolele individuale de mică adâncime sau ramekinele adânci în care doriți să serviți. Folosiți una ca șablon și tăiați 4 forme din foaia de aluat, folosind un cuțit ascuțit pentru a manevra în jurul formei vasului. Aranjați aluatul de patiserie pe o foaie de copt antiaderentă sau pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Bateți oul cu un strop de apă și periați aluatul cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Aluat
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
Cuțit
Cuptor
9
Coaceți 10 până la 12 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Reîncălziți praful, acoperit, la foc moderat până când supa bulează, apoi descoperiți și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
11
Între timp, treceți-vă mâinile prin carnea de crab pentru a verifica dacă există scoici, aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Coji De Paste
12
Presărați crabul cu sos fierbinte și amestecați în pudră pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Chowder
Crabi
13
Serviți praful în feluri de mâncare individuale acoperite cu produse de patiserie.