Plăcinte Cu Mere Prăjite

Plăcinte Cu Mere Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele cu mere prăjite. O porție conține 2303 calorii, 9g de proteine, și 198g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare kosher, apă cu gheață, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Plăcinte Prăjite Cu Mere, Plăcinte Cu Mere Prăjite, și Plăcinte Cu Mere Prăjite.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți făina cu sarea și zahărul într-un castron mare. Aruncați jumătate din unt și untură în făină pentru a acoperi, apoi folosiți un blender de patiserie sau cuțite sau degetele pentru a tăia grăsimile până la mărimea mazării sau puțin mai mică. Aruncați restul de unt și untură în amestec, apoi tăiați din nou până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu câteva bucăți mai mari de grăsime pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
UnturăUntură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Folosiți degetul pentru a desena un șanț în centrul amestecului și presărați aproximativ 2 linguri de apă în șanț și în jurul exteriorului făinii. Aruncați făina cu apa folosind degetele sau o spatulă de cauciuc. Repetați până când aluatul se adună în bucăți shaggy. Întoarceți aluatul pe o scândură ușor făinată și folosiți călcâiul mâinii pentru a unge bucăți de aluat departe de voi. Adunați aluatul împreună cu un răzuitor de patiserie și apăsați pe un disc mare. Înfășurați bine și refrigerați cu câteva ore înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul doar puțin mai gros de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați cercuri de 5 inci, așezați pe pergament pe o foaie de copt și răciți în timp ce pregătiți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Topiți untul într-o tigaie mare de sote la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați zahărul brun și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
8
Adăugați Calvados și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
9
Adăugați merele și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
10
Adăugați sucul de lămâie, scorțișoara și ghimbirul și gătiți până când merele sunt caramelizate și tocmai fierte, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
GhimbirGhimbir
11
Răzuiți într-un castron puțin adânc sau pe o foaie de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
12
Așezați 1 din cercurile de aluat pe o suprafață plană și așezați câteva linguri de umplutură de mere pe o jumătate din fiecare cerc de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
13
Periați puțină apă rece în jurul circumferinței aluatului și pliați-o în jumătate, astfel încât cealaltă parte să coboare peste umplutura de mere. Sigilați plăcinta și faceți o margine decorativă apăsând marginile aluatului împreună cu spatele unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
ApăApă
14
Așezați plăcintele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament pentru a se răci timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Încălziți uleiul într-o cratiță mare până ajunge la 360 de grade F pe un termometru prăjit. Prăjiți plăcintele, câte 2 până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
17
Lăsați să se scurgă timp de 10 secunde, apoi aruncați cu zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
18
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista