Plăcinte Cu Mere Prăjite

Plăcinte Cu Mere Prăjite
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcintele cu mere prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 1552 calorii, 3G de proteine, și 164g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, mere nesulfurate, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcinte Prăjite Cu Mere, Plăcinte Cu Mere Prăjite, și Plăcinte Cu Mere Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, untul, scurtarea, praful de copt și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă doar cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Bateți oul cu 1/4 cană de apă cu gheață, apoi stropiți uniform peste amestecul de făină și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Adunați aluatul și frământați până se omogenizează, de 3 sau 4 ori, pe o suprafață ușor făinată (nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură). Formați aluatul în discuri de 2 (5 inci) și răciți, învelite în folie de plastic, până când sunt ferme, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Fierbeți rapid toate ingredientele de umplutură și un vârf de sare într-o cratiță medie grea, neacoperită, amestecând ocazional și zdrobind merele cu un tocător de cartofi pe măsură ce se înmoaie, până când se formează un gros pur și simplu, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Împărțiți 1 disc de aluat în 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
2
Întindeți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 6 inci, apoi puneți 2 linguri de umplutură în centru. Umeziți ușor marginea cu apă și pliați aluatul pentru a forma un semicerc, apăsând aerul în jurul umpluturii, apoi apăsând marginea pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Transferați pe o foaie mare de hârtie pergament și apăsați colțurile înfăinate ale unei furculițe în jurul marginii. Faceți mai multe plăcinte cu aluatul rămas și umplutura (este posibil să vă rămână ceva umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
1
Setați un suport de răcire pe o foaie sau o tavă mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
2
Încălziți 2 inci de ulei într-o oală grea de 4 până la 5 litri (de preferință fontă) la foc mediu până când se înregistrează 360 până la 370 F pe termometru. Prăjiți plăcintele, câte 3 sau 4, întorcându-se ocazional, până se rumenesc adânc, 7 până la 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați în raft pentru a se scurge. Returnați uleiul la 360 până la 370 litri f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Praf plăcinte calde cu zahăr cofetari înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista