Plăcinte Cu Mere Prăjite
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcintele cu mere prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 1552 calorii, 3G de proteine, și 164g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, mere nesulfurate, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcinte Prăjite Cu Mere, Plăcinte Cu Mere Prăjite, și Plăcinte Cu Mere Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul, scurtarea, praful de copt și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) până când amestecul seamănă doar cu o masă grosieră.
Bateți oul cu 1/4 cană de apă cu gheață, apoi stropiți uniform peste amestecul de făină și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează.
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează.
Adunați aluatul și frământați până se omogenizează, de 3 sau 4 ori, pe o suprafață ușor făinată (nu suprasolicitați, altfel patiseria va fi dură). Formați aluatul în discuri de 2 (5 inci) și răciți, învelite în folie de plastic, până când sunt ferme, cel puțin 1 oră.
Fierbeți rapid toate ingredientele de umplutură și un vârf de sare într-o cratiță medie grea, neacoperită, amestecând ocazional și zdrobind merele cu un tocător de cartofi pe măsură ce se înmoaie, până când se formează un gros pur și simplu, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Împărțiți 1 disc de aluat în 6 bucăți egale.
Întindeți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 6 inci, apoi puneți 2 linguri de umplutură în centru. Umeziți ușor marginea cu apă și pliați aluatul pentru a forma un semicerc, apăsând aerul în jurul umpluturii, apoi apăsând marginea pentru a sigila.
Transferați pe o foaie mare de hârtie pergament și apăsați colțurile înfăinate ale unei furculițe în jurul marginii. Faceți mai multe plăcinte cu aluatul rămas și umplutura (este posibil să vă rămână ceva umplutură).
Setați un suport de răcire pe o foaie sau o tavă mare de copt.
Încălziți 2 inci de ulei într-o oală grea de 4 până la 5 litri (de preferință fontă) la foc mediu până când se înregistrează 360 până la 370 F pe termometru. Prăjiți plăcintele, câte 3 sau 4, întorcându-se ocazional, până se rumenesc adânc, 7 până la 8 minute pe lot.
Transferați în raft pentru a se scurge. Returnați uleiul la 360 până la 370 litri f între loturi.
Praf plăcinte calde cu zahăr cofetari înainte de servire.