Plăcinte Cu Cârnați De Țară Cu Fenicul De Arțar

Chiftelele de cârnați din țară cu fenicul de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 358 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de sare grosieră, ulei vegetal, piper grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ 10 lucruri pe care probabil nu le știai despre prepararea siropului de arțar (: plăcinte cu cârnați de arțar), Turcia Fenicul Cârnați Chiftele, și Plăcinte Cu Cârnați De Arțar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sare și piper, fenicul în fundul unui castron.
Adăugați carne de porc și amestecați pentru a combina condimentele.
Se toarnă 2 linguri de sirop de arțar peste carnea de porc și se lucrează din nou carnea pentru a combina siropul de arțar. Formați carnea în chiftele, rotunde de 2 până la 3 inci. Gatiti prajiturile in 1 lingura de ulei intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, 4 sau 5 minute pe fiecare parte.
Scurgeți chiftelele de cârnați pe farfuria căptușită cu prosop, apoi serviți.