Plăcinte cu afine și pere

Plăcinte cu afine și pere
Cranberry & Pear pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 607 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food are 137 de fani. Dacă aveți zahăr tos, făină de porumb, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Plăcinte Individuale Cu Pere Și Afine, Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine, și Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, răsturnați făina, migdalele și zahărul într-un robot de bucătărie, apoi pulsați în unt până când amestecul seamănă cu pesmetul. Pulsați până la 5 linguri de apă rece până când amestecul se reunește ca aluat. Se înfășoară în folie alimentară și se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pentru a face umplutura, răsturnați afinele într-o tigaie cu zahărul și făina de porumb și amestecați bine. Se amestecă cașul portocaliu, apoi se gătește câteva minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați perele și gătiți încă câteva minute, amestecând frecvent. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 cu o foaie mare de copt în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Întindeți patiseria și folosiți-o pentru a alinia 8 x 10cm cutii individuale de budincă Yorkshire (sau cutii individuale de tartă de 10cm). Lingură în umplutura răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Întindeți restul de aluat și ștampilați 4 runde x 9cm pentru a face capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați centrele cu un tăietor cu stea medie.
8
Acoperiți cu grijă jumătate din plăcinte cu capacele de patiserie și așezați stelele pe o tavă de copt. Strângeți marginile fiecărei plăcinte (dacă folosiți cutii cu margini drepte) cu degetul și degetul mare, periați plăcintele și stelele cu oul, apoi dragați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți stelele timp de 8-10 minute și plăcintele timp de 15-20 de minute până devin aurii. Dragă cu mai mult zahăr odată ieșit din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați o stea pe plăcintele deschise și serviți cu smântână sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista