Plăcinte cu afine și pere

Plăcinte cu afine și pere
Cranberry & Pear pies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 607 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food are 137 de fani. Dacă aveți zahăr tos, făină de porumb, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Plăcinte Individuale Cu Pere Și Afine, Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine, și Plăcinte De Mână Cu Pere-Afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, răsturnați făina, migdalele și zahărul într-un robot de bucătărie, apoi pulsați în unt până când amestecul seamănă cu pesmetul. Pulsați până la 5 linguri de apă rece până când amestecul se reunește ca aluat. Se înfășoară în folie alimentară și se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru a face umplutura, răsturnați afinele într-o tigaie cu zahărul și făina de porumb și amestecați bine. Se amestecă cașul portocaliu, apoi se gătește câteva minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați perele și gătiți încă câteva minute, amestecând frecvent. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 cu o foaie mare de copt în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Întindeți patiseria și folosiți-o pentru a alinia 8 x 10cm cutii individuale de budincă Yorkshire (sau cutii individuale de tartă de 10cm). Lingură în umplutura răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Întindeți restul de aluat și ștampilați 4 runde x 9cm pentru a face capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Tăiați centrele cu un tăietor cu stea medie.
8
Acoperiți cu grijă jumătate din plăcinte cu capacele de patiserie și așezați stelele pe o tavă de copt. Strângeți marginile fiecărei plăcinte (dacă folosiți cutii cu margini drepte) cu degetul și degetul mare, periați plăcintele și stelele cu oul, apoi dragați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Coaceți stelele timp de 8-10 minute și plăcintele timp de 15-20 de minute până devin aurii. Dragă cu mai mult zahăr odată ieșit din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Așezați o stea pe plăcintele deschise și serviți cu smântână sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista