Plăcinta de mătase franceză a lui Cindy
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Cindy's French Silk Pie. Pentru 54 de cenți pe porție , primești un desert care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 394 de calorii , 4 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, extract de vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Supa de fasole neagră - stil Cindy , prăjitură franțuzească de ciocolată cu mătase și pâine prăjită cu brioșă Balthazar .
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. farfurie de placinta cu patiserie; marginile de tăiere și caneluri. Tapetați coaja de patiserie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Se coace la 450° timp de 8 minute.
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Într-o cratiță mică, combinați ouăle și zahărul până se omogenizează. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand amestecul ajunge la 160° si imbraca spatele unei linguri de metal.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește până la călduț (aproximativ 90°), amestecând din când în când.
Într-un castron mare, bate untul până devine ușor și pufos. Bateți cacao până se omogenizează.
Adăugați amestecul de zahăr răcit; bate la viteza mare timp de 5 minute.
Se întinde uniform în crustă. Dati la frigider 4-6 ore inainte de servire. Pune resturile la frigider.