Plăcinta de mătase franceză a lui Cindy

Plăcinta de mătase franceză a lui Cindy
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Cindy's French Silk Pie. Pentru 54 de cenți pe porție , primești un desert care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 394 de calorii , 4 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, extract de vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Supa de fasole neagră - stil Cindy , prăjitură franțuzească de ciocolată cu mătase și pâine prăjită cu brioșă Balthazar .

Instrucțiuni

1
Aliniați un 9-in. farfurie de placinta cu patiserie; marginile de tăiere și caneluri. Tapetați coaja de patiserie cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Se coace la 450° timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Gumă De Mestecat Mentă1 Baton De Gumă De Mestecat Mentă
3
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Baton De Gumă De Mestecat Mentă1 Baton De Gumă De Mestecat Mentă
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Într-o cratiță mică, combinați ouăle și zahărul până se omogenizează. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand amestecul ajunge la 160° si imbraca spatele unei linguri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește până la călduț (aproximativ 90°), amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Într-un castron mare, bate untul până devine ușor și pufos. Bateți cacao până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acum și Mai TârziuBomboane Acum și Mai Târziu
Lichior De AluneLichior De Alune
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați amestecul de zahăr răcit; bate la viteza mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Se întinde uniform în crustă. Dati la frigider 4-6 ore inainte de servire. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista