Plăcinta cu căpșuni a bătrânului

Plăcinta cu căpșuni a bătrânului
Plăcinta cu căpșuni a bătrânului ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 180 de calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Ziua Mamei. 937 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, nucșoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Așezați o tigaie de picurare pe raftul de jos pentru a prinde sucuri de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Pentru a face Topping: într-un castron mediu, amestecați până când pufos 3/4 cană zahăr, 3/4 cană făină, unt și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți căpșunile curățate într-un castron adânc. Într-un castron separat, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr, 1/2 cană de făină și amidon de porumb. Înveliți ușor fructele de pădure cu acest amestec; aveți grijă să nu zdrobiți fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Cutie Congelată Topping Bătut DecongelatCutie Congelată Topping Bătut Decongelat
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Turnați fructele de pădure în crusta de plăcintă pregătită, îngrămădindu-le în mijloc; este necesară îngrămădirea, deoarece fructele de pădure se vor scufunda pe măsură ce se coc. Acoperiți fructele de pădure cu topping de firimituri și firimituri superioare cu aproximativ 15 pete de unt de mărimea unui bob de mazăre. Înfășurați marginile crustei de plăcintă cu folie pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi reduceți focul la 375 grade F (190 grade C) și coaceți încă 40 de minute. Când au mai rămas 10 minute de coacere, presărați puțin zahăr în plus peste toppingul de pesmet și apoi terminați coacerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista