plăcerea alimentelor sălbatice: a pentru păstrăvul prăjit cu galbenele
Plăcerea alimentelor sălbatice: a pentru păstrăvul prăjit cu chanterelles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 437 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați păstrăv curcubeu, unt clarificat/ghee, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Orez Sălbatic Cu Galbenele, Vișine Și Caju, Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju, și Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți o lingură de unt clarificat într-o tigaie la foc mediu. Pe măsură ce untul clarificat se topește, condimentați fileurile de păstrăv cu o jumătate de linguriță de sare de mare nerafinată și o linguriță de piper negru măcinat.
Așezați păstrăvul cu pielea în jos în untul topit și gătiți, acoperit, timp de aproximativ opt minute sau până când peștele se fulgi ușor când este străpuns de o furculiță. Păstrați cald în timp ce pregătiți galbenele.Topiți restul de lingură de unt clarificat într-o tigaie separată la foc mediu. Se amestecă șalota tocată și se prăjește până când este parfumată și translucidă, aproximativ două minute. Se amestecă galbenele feliate și se prăjesc trei până la cinci minute sau până se înmoaie ușor.
Se toarnă smântână grea și se gătește, amestecând continuu, până când crema este groasă și lucioasă – aproximativ două minute. Se amestecă pătrunjelul și se servește peste păstrăv.