Plutitor De Sorbet De Caise
Apricot Sorbet Float ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Un amestec de caise, vin spumant, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorbet De Caise De Nucă De Cocos, Sorbet Spumant De Caise, și Sorbet De Caise Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahăr, 1 kilogram de caise, 3/4 ceșcăvin spumant și 2 căni de apă pentru a se fierbe într-o cratiță medie. Reducețiîncălziți și fierbeți, amestecând ocazional,până când caisele sunt foarte fragede, 10-15minute.
Lăsați să se răcească complet.
Transferați amestecul de caise într-un blenderși pur și simplu până se omogenizează.
Adăugați apă laamestec de caise, astfel încât să măsoare 4 căni.
Transferați amestecul într-o adâncime marevas de coacere. Înghețați până la solid, cel puțin4 ore.
Pentru a servi, scoateți sorbetul în pahare sau boluri și acoperiți cu mai multe felii de caise și niște vin spumant.
Per porție: 140 calorii, 1 g grăsime, 1 g fibre