Plutitor de ciocolată

Plutitor de ciocolată
Plutitorul de ciocolată necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă are 8 porții. O porție conține 232 de calorii , 2 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, făină, zahăr și sare. Nu multor persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu plutitor de ciocolată cu cireșe și coajă de ciocolată , mousse de ciocolată în coajă de ciocolată și tort de ciocolată și curmale cu glazură lipicioasă de caramel și ciocolată .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Puneți 1 cană de zahăr și 2 căni de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Într-un bol mediu, mixați grăsimea vegetală și 1/2 cană de zahăr până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Combinați făina, cacaoa, praful de copt și sarea; încorporați-le în amestecul de smântână, alternativ cu laptele, pentru ca aluatul să nu devină prea tare. Încorporați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Turnați apa cu zahăr într-o caserolă de 2 litri. Puneți amestecul de ciocolată cu lingurița în siropul de zahăr pentru a forma găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți timp de 45-50 de minute în cuptorul preîncălzit. Folosiți o lingură cu crepitatoare pentru a scoate găluștele pe farfurii, turnați siropul peste ele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista