Plutitor de ciocolată
Plutitorul de ciocolată necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă are 8 porții. O porție conține 232 de calorii , 2 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, făină, zahăr și sare. Nu multor persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu plutitor de ciocolată cu cireșe și coajă de ciocolată , mousse de ciocolată în coajă de ciocolată și tort de ciocolată și curmale cu glazură lipicioasă de caramel și ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Puneți 1 cană de zahăr și 2 căni de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Într-un bol mediu, mixați grăsimea vegetală și 1/2 cană de zahăr până la omogenizare.
Combinați făina, cacaoa, praful de copt și sarea; încorporați-le în amestecul de smântână, alternativ cu laptele, pentru ca aluatul să nu devină prea tare. Încorporați vanilia.
Turnați apa cu zahăr într-o caserolă de 2 litri. Puneți amestecul de ciocolată cu lingurița în siropul de zahăr pentru a forma găluște.
Coaceți timp de 45-50 de minute în cuptorul preîncălzit. Folosiți o lingură cu crepitatoare pentru a scoate găluștele pe farfurii, turnați siropul peste ele și serviți.