Plute de sparanghel la grătar cu susan

Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, plute de sparanghel la grătar de susan ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 676 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de cățel de usturoi, semințe de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plute de sparanghel la grătar cu susan, Plute De Sparanghel La Grătar, și Sparanghel La Grătar Cu Susan.
Instrucțiuni
Cu o mână, țineți o tulpină de sparanghel la baza sa. Îndoiți tulpina cu cealaltă mână sparanghelul se va rupe acolo unde se termină partea lemnoasă și începe partea fragedă. Aruncați baza.
Așezați 4 sau 5 tulpini de sparanghel una lângă alta. Frigăruie-le transversal în două locuri chiar sub vârfuri și la 3 cm de jos cu frigarui subțiri de bambus. Vei ajunge cu ceva care arată ca o plută.
Într-un castron mic, combinați uleiul de susan, sosul de soia, usturoiul și semințele de susan și amestecați cu o furculiță pentru a amesteca.
Periați acest amestec pe plutele de sparanghel de pe ambele părți. Condimentează sparanghelul cu puțină sare și mult piper.
Puneți sparanghelul la grătar pe un grătar sau într-o tigaie pentru 4-5 minute pe fiecare parte, întorcându-se cu clești.
Se presara cu amestec de susan ca ei gratar.