Plute De Sparanghel La Grătar

Plute De Sparanghel La Grătar
Plute sparanghel la gratar este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 41 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, semințe de susan, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Plute De Sparanghel La Grătar, Plute de sparanghel la grătar cu susan, și Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și Pesto de rucola + Kit de brânză la grătar Giveaway!.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Aranjați 4 sulițe de sparanghel pe o suprafață plană. Filetați 2 (3 inci) frigarui sau scobitori orizontal prin sulițe la 1 inch de la fiecare capăt pentru a forma o plută. Repetați procedura cu sulițele de sparanghel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Combinați sosul de soia, uleiul și usturoiul; periați uniform pe plute de sparanghel. Grătați 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se presară uniform cu semințe de susan, piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista