Plum Kuchen

Plum Kuchen
Plum Kuchen este un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți acompaniament: iaurt cu lapte integral, unt, prune coapte ferme și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plum Kuchen, Plum Kuchen, și Plum-Streusel Kuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și apa caldă în vasul mixerului și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați 2 căni de făină, 2/3 cană de zahăr, sare, iaurt, ou, coajă și vanilie în amestecul de drojdie și amestecați la viteză medie-mică 1 minut. Bateți în 1 baton unt, 1 lingură odată, până se încorporează. Bateți la viteză medie până când aluatul este neted și strălucitor, aproximativ 5 minute. (Aluatul va fi foarte lipicios.) Răsturnați partea bolului și presărați aluatul cu restul de 2 linguri de făină. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublare, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
IaurtIaurt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
3
Întindeți restul de 2 linguri de unt în fundul unei tigaie pătrate de 9 inci și presărați cu 1/3 cană de zahăr rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Tăiați fiecare jumătate de prune în 5 sau 6 felii și aranjați în 1 tigaie cu strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă aluatul până se încorporează făina, apoi se întinde uniform peste prune. Acoperiți ușor cu folie de plastic cu unt, apoi prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PrunePrune
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până aproape s-a dublat, aproximativ 1 1/2 ore.
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți până când kuchen devine maro auriu și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie 5 minute, apoi se inversează și se mulează pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Kuchen este cel mai bine în ziua în care este copt, dar poate fi păstrat, acoperit slab, la temperatura camerei 1 zi.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista