Plum de zahăr condimentat și tartele de mere caramelizate cu cremă Calvados
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Sugarplum condimentat și tartele de mere caramelizate cu cremă Calvados. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 629 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, calvados, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartele De Mere Condimentate Caramelizate, Tarte rustice cu mere cu frisca Calvados, și Tartele de ceapă cu mere și caramelizate-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Acoperiți și fierbeți până când prunele sunt foarte moi, aproximativ 15 minute. Descoperiți și fierbeți la foc mic până când amestecul este redus la 3/4 cană, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați Calvados și condimente; mash prune uscate în tigaie într-o răspândire groasă, asemănătoare gemului. (Poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Prune Uscate
Condimente
Kilograme De Mure (aproximativ
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați zahăr și gătiți până când zahărul se topește și devine chihlimbar adânc, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Adăugați mere și gătiți până când sunt fragede și rumenite, schimbând și întorcând merele ocazional, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
4
Se ia de pe foc. Se răcește în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Rulați patiseria pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat subțire de 13x13 inci. Folosind un tăietor de prăjituri rotund de 4 inci, decupați 8 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
6
Transferați rundele pe o foaie mare de copt mare, căptușită cu pergament. Folosind furculita, pierce patiserie runde peste tot, lăsând 1/3-inch de frontieră în jurul marginii.Răciți patiseria până la fermitate, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Întindeți 1 lingură ușor rotunjită de amestec sugarplum uniform peste centrul fiecărei runde, lăsând o margine de 1/3 inch. Feliați fiecare sfert de măr în 5 pene subțiri. Evantai 10 felii de mere deasupra amestecului sugarplum pe fiecare rundă, formând rozetă. Rezervați orice sucuri în castron mic. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți tartelele și orice sucuri separat și dați-le la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bateți gălbenușurile, 2/3 cană de zahăr și Calvados într-un castron mediu. Puneți vasul peste tigaia cu apă clocotită ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Zahăr
Apă
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
2
Bateți constant până când amestecul se îngroașă și termometrul pentru bomboane înregistrează 165 de euro F, aproximativ 5 minute. Se răcește, amestecând ocazional. Bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de ou răcit în frișcă. Acoperiți și refrigerați. (Crema Calvados poate fi preparată cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Calvados
Bomboane
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Bateti
3
Poziționați suportul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Stropiți fiecare tartă cu sucuri rezervate și presărați cu 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Coaceți până când crusta devine maro auriu intens, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se servește cald sau la temperatura camerei cu cremă Calvados.