Plum Clafouti
Plum Clafouti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 156 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, vanilie, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Plum Clafouti, Julia Child ' s Plum Clafouti, și Plum Clafouti: Treziți-vă cu un gust de Franța pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o farfurie de plăcintă de 10 inci și presărați 1 lingură de zahăr peste fund.
Aranjați jumătățile de prune, tăiate cu fața în jos, astfel încât să acopere întregul fund al plăcii de plăcintă.
Presărați 2 linguri de zahăr peste vârful prunelor. Într-un blender, combinați restul de 3 linguri de zahăr, ouă, lapte, făină, coajă de lămâie, scorțișoară, vanilie și sare. Procesați până la neted, aproximativ 2 minute.
Se toarnă peste fructele din tigaie.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ferm și ușor.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.