Plov (pilaf de orez uzbec) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 331 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de boia de ardei, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Moldovan Leu, Miel Uzbec Și Mazăre Verde Plov, și Picior De Miel Prăjit Umplut Cu Plov Uzbec.
Instrucțiuni
1
Clătiți orezul într-o strecurătoare cu plasă fină până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Transferați orezul în castron și acoperiți cu apă în timp ce pregătiți alte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul la mare în tigaia saut mare până aproape de fumat și amestecați morcovii. Se prăjește, amestecând frecvent, până când uleiul este de culoare portocalie și morcovii sunt profund caramelizați pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa și sarea, amestecați pentru a acoperi cu ulei și prăjiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați condimente și amestecați pentru a combina până când este parfumat, apoi adăugați orez. Se amestecă frecvent până când orezul se rumeneste ușor și miroase a nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se toarnă într-o cană apă proaspătă, se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Lăsați orezul să gătească timp de 15 minute, apoi verificați dacă este copt—adăugați apă în trepte de 1/4 cană dacă orezul este încă uscat și gătiți neacoperit. Îndoiți orezul pe fundul tigaiei pentru a preveni arderea. Plov se face atunci când orezul este fraged, dar încă dinte. Condimentează după gust și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper