Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați un platou mare de legume prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 192 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză, rozmarin, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Platou Antipasto Cu Legume La Grătar, Platou De Legume Prăjite, și Platou De Legume Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați toate legumele pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci și stropiți cu ulei de măsline și oțet; aruncați pentru a acoperi uniform legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se întinde într-un singur strat și se condimentează cu ierburi, sare de mare și piper. Prăjiți la 400 timp de 20 de minute; amestecați legumele și prăjiți încă 15 minute sau până când se înmoaie și marginile devin maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sare De Mare
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ierburi
4
Scoateți din cuptor, aranjați pe un platou și serviți cald.