Platou Grecesc

Platou Grecesc
Platou greacă ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1047 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 6,21 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul tabasco, nucșoară, plăcintă cu spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până hummus ai putea urma acest curs principal cu Desert Hummus ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Platou Grecesc , Pupu Platter, și Platou Tapas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați produsele alimentare decorativ pe un platou și serviți.
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o tigaie medie la foc mediu, se sotează ceapa cu uleiul de măsline până la translucid și ușor rumenit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă sarea și piperul și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Stoarceți și aruncați cât mai mult lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Puneți spanacul într-un bol și apoi amestecați ușor în ceapă, ouă, nucșoară, parmezan, pesmet, feta și pignoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Ungeți o tigaie rezistentă la cuptor, antiaderentă, de 8 inci și aliniați-o cu 6 foi stivuite de aluat phyllo, perindând fiecare cu unt topit și lăsând marginile să atârne peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Turnați amestecul de spanac în mijlocul fileului și pliați cu grijă marginile în sus și deasupra pentru a sigila umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Ungeți bine blatul cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Coaceți timp de 1 oră, până când blatul este maro auriu și umplutura este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Serviți la temperatura camerei.
14
Așezați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel și procesați până când hummusul este curățat grosier. Gustați pentru condimente și serviți răcit sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de năut, drenate, lichide rezervateconserve de năut, drenate, lichide rezervate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmapă sau lichid din năutapă sau lichid din năut33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpesmet uscat simplupesmet uscat simplu6extra largesouă, bătuteouă, bătute2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.feta bună, tăiată în cuburi de 1/2 inchfeta bună, tăiată în cuburi de 1/2 inch6creveți și cu veneFeta feliată, stropită cu ulei de măslineFeta feliată, stropită cu ulei de măsline8501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachete congelate spanac tocat, decongelatepachete congelate spanac tocat, decongelate4căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1lasăStruguri umpluți cu orezStruguri umpluți cu orez6creveți și cu veneMăsline greceștiMăsline grecești6creveți și cu veneHummus (vezi rețeta,) stropit cu ulei de măsline și acoperit cu nuci de pin prăjiteHummus (vezi rețeta,) stropit cu ulei de măsline și acoperit cu nuci de pin prăjite2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie proaspăt stors (2 lămâi)suc de lămâie proaspăt stors (2 lămâi)2Bucăți de caramele Heath Barnucșoară rasănucșoară rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline bunulei de măsline bun1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras6foialuat phyllo, dezghețataluat phyllo, dezghețat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpignoli (nuci de pin)pignoli (nuci de pin)6creveți și cu venePâine Pita, tăiată în triunghiuriPâine Pita, tăiată în triunghiuri1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt sărat, topitunt sărat, topit6creveți și cu venePlacinta cu spanac feliat, taiata in felii (vezi reteta)Placinta cu spanac feliat, taiata in felii (vezi reteta)8liniuțeSos TabascoSos Tabasco791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltahini (pastă de susan)tahini (pastă de susan)6creveți și cu veneRoșii feliateRoșii feliate6creveți și cu veneRoșii întregiRoșii întregi7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa galbena tocata (2 cepe)ceapa galbena tocata (2 cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista