Platou de pește și legume cu sos de usturoi brânzos-coriandru

Platou de pește și legume cu sos de usturoi brânzos-coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați platoul de pește și legume cu sos de usturoi-Cilantro. Această rețetă face 6 porții cu 481 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coriandru, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baie de usturoi prăjită cu platou de legume, Platou De Legume Aburit Cu Sos De Usturoi Cu Lămâie, și Platou de pește afumat cu sos de muștar-Caper și salată de fenicul-castraveți.

Instrucțiuni

1
Combinați VELVEETA, laptele și usturoiul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Gatiti la foc mic pana cand VELVEETA este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
3
Lingură peste pește și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista