Platou De Grădină Marinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați platoul de grădină marinat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 68 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii cherry, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Grădină Marinată / Pregătirea Grădinii, Platou Antipasto Marinat, și Roșii De Grădină Marinate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, acoperiți fasolea cu apă; gatiti pana cand sunt fragede. Între timp, într-un borcan mic cu capac etanș, combinați următoarele șase ingrediente și agitați bine. Într-un castron, combinați roșiile, ceapa și 1/4 cană de pansament.
Combinați ciupercile și 2 linguri de pansament într-un alt castron.
Scurgeți fasolea; puneți într-un castron.
Adăugați pansamentul rămas. Răciți legumele în bolurile lor separate timp de cel puțin 1 oră. Pentru a servi, aranjați legumele pe un platou.