Platou de fructe și brânză
Fructe și brânză platou ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 1,01 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pană de brânză camembert, jurnal de brânză de capră rulată în ierburi precum arpagic, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Rețete similare includ Platou de fructe și brânză, Platou Elegant cu brânză și fructe, și Platou cu fructe și brânză de pom de Crăciun.
Instrucțiuni
Alegeți o tavă mare rotundă sau dreptunghiulară, împreună cu o mică placă de tăiere rotundă sau plăci ceramice. Setați placa de tăiere sau țiglă pe tavă pentru pene de brânză. Lăsați brânza să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Pătrundeți ananasul, tăiați fructele și tăiați-le în pene. Folosiți coaja ca "coș" pe tavă pentru pene de fructe.
Așezați cuburile de pepene galben pe tavă pe frunze de dafin. Aranjați ciorchini de struguri pe tavă.