Platou de fructe și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați platoul cu fructe și brânză. Această rețetă servește 24 și costă 1,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 125 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 172 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ananas, jurnal de brânză de capră rulată în ierburi, cum ar fi arpagic, ciorchini de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Platou Elegant cu brânză și fructe, Platou cu fructe și brânză de pom de Crăciun, și Absurdul (Cupcakes cu platou cu fructe și brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți o tavă mare rotundă sau dreptunghiulară, împreună cu o mică placă de tăiere rotundă sau plăci ceramice. Setați placa de tăiere sau țiglă pe tavă pentru pene de brânză. Lăsați brânza să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Pătrundeți ananasul, tăiați fructele și tăiați-le în pene. Folosiți coaja ca "coș" pe tavă pentru pene de fructe.
Așezați cuburile de pepene galben pe tavă pe frunze de dafin. Aranjați ciorchini de struguri pe tavă.