Platou De Fructe Proaspete
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Platoul de fructe proaspete ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați pepeni, afine, zmeură și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Platou de fructe proaspete cu sos de ghimbir-Mango, Platou de fructe proaspete cu sos de ghimbir-mango, și Platou De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îmi place să încep platoul cu o bază de pepeni coapte, colorate, feliate și ananas-de exemplu, pepene galben, miere, Galia sau pepeni Cavaillon, plus noile ananas "aurii". Cojiți exteriorul unui pepene întreg, tăiați-l în jumătate prin capătul tulpinii și scoateți semințele.
Așezați jumătățile de pepene tăiate cu fața în jos pe o scândură și feliați-le drept în felii groase de 1/2 inci. Ventilați ușor fiecare jumătate de pepene și aranjați-l pe platou. Apoi, tăiați partea superioară și inferioară a ananasului, curățați exteriorul și folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta "ochii"."
Tăiați ananasul pe jumătate pe lungime și îndepărtați miezul tăind un "V" în centrul fiecărei jumătăți. Din nou, așezați jumătățile de ananas, tăiate cu fața în jos, pe o scândură și feliați-le drept în felii groase de 1/2 inci. Ventilați feliile și aranjați-le lângă pepene galben pe platou.
Odată ce baza este setată, puteți adăuga orice fel de fructe disponibile. Îmi place să am un lucru mai înalt decât restul, cum ar fi o grămadă mare de struguri sau o papaya tăiată decorativ, pentru a da înălțimea platoului. Apoi adaug zmeură, căpșuni, afine și smochine proaspete în grupuri casual, dar organizate. Platoul poate arăta ca un castron de M&M dacă există prea multe culori împrăștiate fără nicio comandă. Din punct de vedere vizual, ochiul trebuie să aibă un punct focal și să poată vedea fiecare tip de fruct. După ce toate fructele sunt aranjate, adaug frunze verzi plate în jurul exteriorului fructului, pentru a declanșa culorile. Folosiți frunze de lămâie și galax de la florarul dvs. sau frunze de smochin și frunze de struguri din grădina dvs. Asigurați-vă că nu conțin pesticide și că sunt bine spălate.
Orice fel de fructe va funcționa bine pe acest platou. Pentru ocazii speciale, adăugați persimmons, kiwi, fructul pasiunii, cireșe Queen Anne, caise proaspete și mango. Alegeți orice este colorat și sezonier.