Platou de crustacee prăjite cu Trio de sosuri

Platou de crustacee prăjite cu Trio de sosuri
Platou de crustacee prăjite cu Trio de sosuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 284 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri de primăvară și ouă cu trio de sosuri asiatice, Hummus Trio Platou, și Trio De Legume De Iarnă Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați 2 tigăi mari de prăjit cu 1 lingură de ulei de măsline fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Amestecați șalotele, pătrunjelul tocat și coaja de lămâie într-un castron mic. Aranjați cozile de homar, tăiate cu fața în sus, în 1 tigaie; periați cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
4
Se presară cu sare și piper, apoi 2 linguri de amestec de șalotă. Prăjiți până când este doar opac în centru, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Între timp, combinați creveții, scoicile, 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de amestec de șalotă într-un castron mediu; presărați sare și piper și aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat în a doua tigaie pregătită. Prăjiți alături de homar până când creveții și scoicile sunt doar opace în centru, aproximativ 5 minute pentru creveți și 7 minute pentru scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HomarHomar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
6
Transferați homarul pe un platou mare; acoperiți cu folie. Aranjați picioarele de crab în tigaie de homar; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, presărați cu amestecul rămas de șalotă, apoi stropiți cu 3 linguri de apă. Prăjiți doar până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De CrabPicioare De Crab
Ulei De MăslineUlei De Măsline
HomarHomar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Aranjați creveți, scoici și picioare de crab pe platou cu homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De CrabPicioare De Crab
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HomarHomar
CrevețiCreveți
8
Se toarnă orice picurare de tigaie peste crustacee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ornează cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
10
Se servește cu sos de lămâie și coriandru; maioneză de șofran; și roșii de struguri prăjiți, portocale și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De StruguriTomate De Struguri
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
MaionezăMaioneză
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
șofranșofran
PortocaliuPortocaliu
SosSos
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista