Platoul de brânză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 404 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ghimbir, oțet de vin, bloc epoisse și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Platou De Brânză, Platou De Brânză, și Platou de fructe și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați brânzeturile și fructele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
2
Se servește cu chutney.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
3
Într-o cratiță încălzită medie adăugați unt, ceapă și ghimbir. Gatiti pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 pana la10 minute. Odată ce ceapa a devenit ușor colorată și s-a înmuiat, adăugați pere, prune și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ghimbir
Ceapă
Prune
Zahăr
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Dă-i o agitație. Reduceți puțin căldura și adăugați vinul alb, sosul Worcestershire și oțetul de vin alb. Se amestecă bine și se lasă să se reducă aproximativ 20 de minute. Odată ce apare o consistență de gem, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se răcească.