Platou Cu Ierburi Proaspete (Sabzi Khordan)

Platou Cu Ierburi Proaspete (Sabzi Khordan)
Platou de ierburi proaspete (Sabzi Khordan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 829 calorii, 22g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, semințe de chimen, lavash și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sabzi Khordan, Tocană de ierburi verzi și fasole de rinichi (Ghormeh Sabzi) din ' noua bucătărie Persană, și aloo moongre ki sabzi, păstăi de ridiche și cartofi sabzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți feta și puneți-o într-un castron mediu. Măcinați condimentele grosolan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mică la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați semințele de coriandru, chimen și chimen și agitați tigaia continuu până când condimentele încep să-și elibereze aroma, aproximativ 2 minute. Transferați imediat într-un castron și turnați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
ChimenChimen
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Adăugați un vârf de sare grosieră. Rotiți condimentele în ulei și abrupți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CondimenteCondimente
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se toarnă amestecul peste feta. Puteți chiar să o lucrați cu mâinile, sfărâmând ușor feta, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
6
Spălați și uscați ierburile. Tăiați tulpinile, dar lăsați-le intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
7
Așezați ierburile pe un platou mare în câteva grămezi pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
8
Așezați nucile pe platou, împreună cu ridichile și lavashul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
NuciNuci
Pâine PitaPâine Pita
9
Transferați feta în platou și garnisiți-o cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Brânză FetaBrânză Feta
10
Pentru o singură porție, ridicați câteva tulpini de ierburi. Rupeți pâinea plată într-o bucată ușor de manevrat și umpleți-o cu ierburi, nuci, o bucată mică de brânză și o ridiche sau două. Îndoiți și mâncați ca un sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
NuciNuci
BrânzăBrânză
RidicheRidiche
IerburiIerburi
1
Pentru a îndepărta amărăciunea din nuci, așezați-le într-un castron, adăugați apă clocotită pentru a acoperi și un vârf de sare și înmuiați de la 1 oră până la noapte. Înainte de servire, scurgeți și clătiți până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Prima carte de bucate a Louisei Shafia, Lucid Food: Cooking for an eco-Conscious Life, a fost nominalizată la Premiul IACP. A gătit la restaurante notabile din New York și San Francisco, inclusiv Aquavit, Pure Food and Wine și Millennium. Rețetele ei au apărut în New York magazine, Yoga Journal, Food Network Magazine și în fiecare zi cu Rachael Ray. Uita-te pentru Louisa pe gustul canalului de gătit în seria de traducere, și vizitați-o la www.lucidfood.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista