Platoul cu fructe de mare prăjite este un pescatarian rețetă cu 60 de porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 175 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zară, sare de mare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Platou Cu Fructe De Mare, Platou Australian Cu Fructe De Mare, și Platou mediteranean cu fructe de mare și legume la grătar.
Instrucțiuni
1
Tapetați 1 foaie de copt cu un prosop de bucătărie și alta cu prosoape de hârtie.Folosind o mandolină cu atașamentul tăiat cu vafe, tăiați fiecare cartof cât mai subțire posibil, întorcându-l la 90 după fiecare trecere pentru a crea un model de vafe. Așezați cu grijă feliile de cartof într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
Mandolină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați feliile pe foaia de copt căptușită cu prosop și ștergeți dry.In o friteuză sau o cratiță mare la foc mediu, se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci și se încălzește la 191° pe un termometru de prăjit.Lucrând în loturi, prăjiți feliile de cartofi, rotind o dată, până devin aurii și crocante, 2 până la 3 minute. Folosind clești, transferați cu grijă chipsurile de cartofi pe foaia de copt tapetată cu prosop de hârtie și condimentați cu sare de mare.Reduceți temperatura uleiului la365. Preîncălziți un cuptor la200. tapetați 1 foaie de copt cu hârtie pergament și alta cu hârtie towels.In un castron mare, combinați făina și făina de porumb și amestecați cu o furculiță până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Cartofi
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Orz Alb Perlat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se toarnă Zara într-un castron larg și puțin adânc. Lucrând în loturi, dragați codul, scoicile și creveții în zară și apoi în amestecul de făină, scuturând orice exces și așezați-l pe foaia de copt tapetată cu pergament.Lucrând în loturi (nu supraaglomerați tigaia), prăjiți Codul până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați pe foaia de copt tapetată cu un prosop de hârtie și condimentați peștele cu sare de mare, apoi păstrați-l cald la cuptor. Repetați procesul cu scoici, prăjindu-le timp de 3 până la 4 minute. În cele din urmă, prăjiți creveții timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Serviți peștele imediat cu chipsurile de cartofi, sosul tartru și pene de lămâie.