Crudit platter cu usturoi prăjit Aioli este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 69 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare de mare, conopidă, aioli de usturoi prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Platou Cu Pâine De Iepuraș Crudit, Platou crudit cu sos tzatziki, și Ardei roșu prăjit și usturoi cu Crudit de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Albiți morcovii gătind în apă clocotită cu sare 1 minut sau până când devin portocalii strălucitori; scoateți din apă cu o lingură cu fante sau o strecurătoare de plasă și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Morcov
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Lingura Cu Fante
2
Se scurge și se lasă deoparte; repetați procesul cu broccoli și următoarele 4 ingrediente. (Broccoli și sparanghel trebuie să fiarbă doar aproximativ 30 de secunde; cartofi durează aproximativ 10 minute.) Aranjați legumele albite pe un platou cu andive și ardei grași sau roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Sparanghel
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tomate
Andive
Cartofi
3
Serviți cu un castron de sare de mare pentru stropire și un castron de usturoi prăjit Aioli pentru scufundare.