Platoul caprese de anghinare este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, farfurie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, brânză mozzarella, roșii de prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face un platou de salată Killer Caprese, Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), și Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți anghinarea, rezervând 1/2 cană marinată; tăiați anghinarea în jumătate. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul și marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pe un platou mare de servire, aranjați anghinarea, roșiile, brânza mozzarella și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime