Platou Antipasto Cu Legume La Grătar

Platou Antipasto Cu Legume La Grătar
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Antipasto platou cu legume la gratar un try. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 808 calorii, 31g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, brânză taleggio și/sau brânză proaspătă de capră, ierburi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Legume Antipasto La Grătar, Platou Antipasto, și Platou Antipasto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți anghinarea: umpleți o cratiță cu apă; stoarceți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați jumătățile de lămâie stoarse în apă și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Tăiați și aruncați un sfert din fiecare anghinare cu un cuțit zimțat. Scoateți frunzele exterioare dure. Cojiți tulpina și baza cu un cuțit de decojit. Înjumătățiți anghinarea pe lungime și aruncați în cratiță. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi descoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se scoate de pe foc și se lasă anghinarea să stea în lichidul fierbinte până se înmoaie, 5 până la 10 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Bateți uleiul de măsline, ambele oțeturi, zahărul, ierburile, usturoiul și sucul de roșii într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Puneți anghinarea și ardeii grași într-un alt bol; stropiți cu amestecul de oțet și lăsați la marinat 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie. Grătați anghinarea și ardeii, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. (Sau, friptură pe o foaie de copt cu ramă într-un cuptor de 400 de grade F, 10-15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Asamblați platoul: aranjați brânzeturile, mezelurile, tapenada, anghinarea și ardeii grași pe o scândură sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
9
Serviți cu pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10
Fotografie de Lisa Shin
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista