Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Antipasto platou cu legume la gratar un try. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 808 calorii, 31g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți anghinare pentru bebeluși, brânză taleggio și/sau brânză proaspătă de capră, ierburi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Legume Antipasto La Grătar, Platou Antipasto, și Platou Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți anghinarea: umpleți o cratiță cu apă; stoarceți sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați jumătățile de lămâie stoarse în apă și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Tăiați și aruncați un sfert din fiecare anghinare cu un cuțit zimțat. Scoateți frunzele exterioare dure. Cojiți tulpina și baza cu un cuțit de decojit. Înjumătățiți anghinarea pe lungime și aruncați în cratiță. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi descoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se scoate de pe foc și se lasă anghinarea să stea în lichidul fierbinte până se înmoaie, 5 până la 10 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Bateți uleiul de măsline, ambele oțeturi, zahărul, ierburile, usturoiul și sucul de roșii într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți anghinarea și ardeii grași într-un alt bol; stropiți cu amestecul de oțet și lăsați la marinat 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie. Grătați anghinarea și ardeii, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. (Sau, friptură pe o foaie de copt cu ramă într-un cuptor de 400 de grade F, 10-15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Asamblați platoul: aranjați brânzeturile, mezelurile, tapenada, anghinarea și ardeii grași pe o scândură sau platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat