Platou Antipasto
Antipasto Platter este un fără gluten, primar și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 766 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați deli sopressata, măsline, inimi de anghinare marinate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Platou Antipasto, Platou Antipasto, și Platou Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați carnea și brânzeturile pe placa de tăiere. Măsline gramada, giardiniera, anghinare și ardei roșii în boluri mici și a stabilit de-a lungul marginea de bord sau de servire tava.
Așezați cuțitele lângă brânzeturi și furculițe de fructe de mare în măsline și legume pentru a servi.
Așezați un ramekin suplimentar pentru a colecta gropi din măsline.