Placintă Cheesecake cu ciocolată și nucă de cocos
Plăcintă cu ciocolată și cocos, cheesecake durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 98 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 8. O porție conține 621 de calorii, 6 g de proteine și 53 g de grăsime. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și plăcintă cu cocos, cheesecake cu cremă de cocos și cheesecake cu nucă de cocos și ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați nuca de cocos, untul și scorțișoara dacă doriți. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. farfurie de plăcintă. Dă la frigider pentru cel puțin 30 de minute sau până când este ferm.
Într-un castron mare, bate crema de brânză, zahărul brun, vanilia și sarea până se omogenizează.
Adăugați ciocolată; amesteca bine. Incorporati frisca.
Se toarnă în crustă. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.