Placinta Taco

Placinta Taco
Reteta Placinta Taco este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție conține 612 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime. Un amestec de ceapă, usturoi, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit, Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), și Salata Taco Jessica cu sos cremos Taco.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați tortilele și gătiți, răsturnând de câteva ori, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
4
Îndepărtați cu clești și transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și cayenne și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați carnea de porc și 1/4 linguriță de sare și gătiți, rupând carnea, până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile, ardeii iute și porumbul. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro. Aranjați jumătate din tortilla în partea de jos a unei plăci de plăcintă de 9 până la 10 inci. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne, apoi jumătate din brânză. Repetați cu restul de tortilla, carne și brânză. Acoperiți ușor cu folie și coaceți până când brânza se topește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir

Mexicanul funcționează foarte bine cu Riesling, spumante ros_rox7, și Pinot Noir. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Pivnițe Classique Riesling
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista