Placinta pescarului
Placinta pescarului este o pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 716 calorii, 46G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi, vin, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Placinta pescarului, Placinta pescarului, și Fisherman ' s curry.
Instrucțiuni
Faceți piureul de cartofi.Preîncălziți cuptorul la 200C. curățați și tăiați ceapa. Tăiați țelina și prazul în bucăți de cm. Curățați și tocați mărunt usturoiul. Se toacă fin mărarul.
Scoateți pielea și oasele din pește și tăiați-le în cuburi de 2 cm. Peel prawns.In o cratiță, încălziți untul și, când s-a topit, puneți ceapa, țelina, prazul și usturoiul. Gatiti-l la foc mediu timp de 15 minute pana cand ceapa este foarte moale.
Adăugați făina în tigaie, amestecați-o bine, apoi adăugați vinul alb și amestecați-l până când făina și vinul s-au combinat.
Se toarnă 150 ml din stoc și se amestecă până se combină, apoi se adaugă încă 150 ml din stoc și se amestecă pentru a se combina. În cele din urmă, adăugați stocul rămas și amestecați-l. Apoi aduceți amestecul la fierbere, reduceți ușor focul și fierbeți-l până se reduce la jumătate (aproximativ 5-10 minute).
Adăugați peștele, dar nu creveții, reduceți focul la mediu și gătiți-l ușor timp de 5 minute.
Adăugați smântâna și mărarul, condimentați-l cu sare și piper, amestecați-l ușor (pentru a nu rupe peștele) și apoi răsturnați cu atenție conținutul tigaiei într-un vas rezistent la cuptor. Apoi puneți creveții.Acoperiți amestecul cu piureul de cartofi punând mai întâi linguri în jurul marginii vasului și apoi umplând în mijloc. Neteziți suprafața piureului de cartofi cu un cuțit și apoi trageți ușor o furculiță pentru a forma un model crestat.
Puneți vasul pe o tavă de copt și în cuptor timp de 20 de minute. Dacă blatul nu este suficient de rumenit până în acest moment, puneți vasul sub un grătar fierbinte timp de 5 minute (sau până când blatul este suficient de maro).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.