Placinta de rubarbă cu căpșuni Zendea
Placinta de rubarbă cu căpșuni Zendea este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 582 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, produse de patiserie, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Placinta Cu Rubarbă Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți 1 cană de zahăr într-o cratiță și amestecați în rubarbă; adăugați unt și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana cand rubarba este frageda, aproximativ 10 minute. Se amestecă căpșunile și se lasă deoparte.
Se lasă să se răcească până la călduță. Bateți ouăle într-un bol până se spumează și amestecați în amestecul de rubarbă.
Desfaceți crustele de plăcintă și aliniați un vas de plăcintă de 8 inci cu o crustă; turnați umplutura în crusta de jos.
Așezați a doua crustă deasupra plăcintei și apăsați marginile împreună. Crimp margine cu o furculiță pentru a sigila.
Tăiați 4 fante de 1 inch în partea superioară a crustei cu un cuțit ascuțit.
Turnați laptele într-un bol mic și ungeți crusta superioară cu lapte; presărați plăcintă cu încă 3 linguri de zahăr.
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit până când crusta este aurie și umplutura este setată, de la 45 de minute la 1 oră. Lăsați plăcinta să se răcească înainte de tăiere. Refrigerați resturile.