Placinta De Mure Lattice-Top

Placinta De Mure Lattice-Top
Zăbrele-top Blackberry Pie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $ 2.21 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână mure, ou, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zăbrele-top Blackberry Pie {zăbrele top pie tutorial foto}, Placinta De Mure Lattice-Top, și Bare De Mure Cu Zăbrele.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F cu o foaie de copt pe raftul din mijloc. Într-un castron mare, aruncați murele, zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se lasă să stea, amestecând și zdrobind grosier ocazional, 20 de minute.
3
Montați o rundă de aluat într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Tăiați marginile, lăsând o consolă de 1/2 inch. Refrigerați în timp ce continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Tăiați restul de aluat în aproximativ unsprezece benzi late de 11/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Puneți amestecul de mure în coaja plăcintei. Punctați blatul cu untul. Aranjați fâșiile de aluat într-un model de zăbrele deasupra umpluturii și tăiați fâșiile aproape de marginea tigaiei; rulați și sertizați marginea. Bateți ușor oul cu 1 lingură de apă și periați pe partea superioară și marginea plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați plăcinta pe foaia de copt fierbinte în cuptor și coaceți până când umplutura clocotește, 45 de minute până la 1 oră. Dacă crusta se rumeneste prea repede, acoperiți-o cu folie și continuați să coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați plăcinta să se răcească înainte de servire.
8
Găsiți un modul de zăbrele sau pur și simplu așezați jumătate din fâșiile de aluat uniform pe plăcintă și aranjați fâșiile rămase în diagonală peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Fotografie de Steve Giralt
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista