Placinta de dovleac cu Topping de zahar brun-nuc
Placinta de dovleac cu zahar brun-nuc Topping este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 282 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cuișoare măcinate, bucăți de nucă, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ananas-Topping De Zahăr Brun, Banana Se Desparte Cu Topping De Zahăr Brun De Ananas, și Gogoși de cidru de mere cu Topping de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați cu firimituri fine. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanșcontainer la temperatura camerei.
Poziționați raftul cuptorului în partea de jos a cuptorului; preîncălziți la 350 F.
Transfercrust la un vas de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Foldedges sub și crimp decorativ. Freezecrust 20 de minute.
Căptușiți crusta cu folie antiaderentă și umplețicu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Coacepână când crusta este setată, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați ușor folia și fasolea. Întoarceți crusta la cuptor și coaceți până când este parțial gătită și aurie în jurul marginilor, apăsând pe crustă cu spatele lingurii dacă se formează bule,aproximativ 15 minute. Crusta rece pe raft.Mențineți temperatura cuptorului.
Bateți zahărul brun,ouăle, sarea de mare, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele încastron mediu.
Adăugați dovleac și smântână șise amestecă până se omogenizează bine și se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți plăcinta până laumplerea este fermă, acoperind crusta cu folie gulerdacă se rumenesc prea repede, aproximativ 30 de minute.
Presărați topping uniform deasupra plăcintei. Reduceți temperatura cuptorului la 325 buc.F;continuați să coaceți plăcinta până când umplutura este setată și ușor umflată în centru, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați plăcinta în raft și răcițicomplet. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Cort cu folie și răcire.
Lăsați să stea latemperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.