Mama lui Pumpkin Pie este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. Un amestec de piure de dovleac, ghimbir măcinat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 196 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați ouăle, gălbenușul de ou, zahărul alb și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați sare, scorțișoară, nucșoară, ghimbir și cuișoare. Se amestecă treptat laptele și smântâna. Se amestecă dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Dovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Nucșoară
Cremă
Lapte
Sare
4
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
5
Coaceți timp de zece minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 40 până la 45 de minute sau până când umplerea este setată.