Placinta de cartofi dulci cu nuci pecan confiate si nuca de cocos
Reteta placinta de cartofi dulci cu nuci pecan confiate si nuca de cocos este gata în aproximativ 5 ore și 20 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cartofi dulci pur cu nuci pecan confiate, Caserola de cartofi dulci cu rom și nuci pecan confiate, și Caserola de cartofi dulci cu rom și nuci pecan confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru crustă: pulsează făina, zahărul, sarea și praful de copt în vasul unui robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați jumătate din unt și pulsați până când amestecul seamănă cu făină de porumb fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb Fină
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Adăugați untul rămas și continuați să pulsați până când nu există bucăți mai mari decât mazărea.
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și pulsați până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați suficient din restul de 1 până la 2 linguri de apă cu gheață, puțin câte puțin, și pulsați până când aluatul se reunește și își păstrează forma atunci când este stors. Întoarceți aluatul pe o foaie mare de folie de plastic, adunați-vă într-un disc și înfășurați bine. La frigider până la ferm, cel puțin 1 oră sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată într-un cerc de 11 inci și potriviți-l într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Strângeți marginile și refrigerați aluatul până la răcire, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. înțepați fundul și părțile laterale ale crustei de mai multe ori cu dinții unei furculițe. Așezați o bucată de folie de aluminiu peste crustă și umpleți folia cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Coaceți până când marginile crustei sunt aurii, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Scoateți folia și greutățile, întoarceți crusta la cuptor și continuați să coaceți până când fundul crustei este ușor auriu și nu mai strălucitor, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
10
Pentru umplutură: în timp ce crusta se răcește, folosiți o furculiță pentru a înțepa ignamele peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Yam
11
Așezați-le pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le cu cuptorul încă la 350 de grade F până când sunt foarte moi, 45 de minute până la 1 oră. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula. Cojiți și zdrobiți până când este foarte neted; ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Transferați piureul într-un bol mediu și adăugați smântâna, zahărul brun, vanilia, ienibaharul, ghimbirul, sarea și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Bateti doar pana se omogenizeaza. Atingeți ușor fundul vasului de câteva ori pentru a elibera bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se toarnă umplutura în crusta răcită și se coace până când centrul plăcintei este setat și nu mai este strălucitor, 1 oră până la 1 oră 10 minute; dacă marginile crustei se rumenesc prea repede, acoperiți-le liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
15
Transferați plăcinta într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu până se topește. Se amestecă zahărul brun, vanilia și sarea, amestecând până când amestecul începe să buleze. Amestecați nucile pecan și gătiți până când nucile sunt prăjite și au absorbit cea mai mare parte a amestecului de zahăr cu unt, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se amestecă ușor nuca de cocos. Lingurați plăcinta și apăsați ușor pentru a adera la umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
3
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute să se răcească.
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.