Placinta Cu Spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta cu spanac. O porție conține 493 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Căpșuni și plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale. Strângeți apă suplimentară din spanac și adăugați spanacul în tigaie. Continuați să gătiți până când spanacul este încălzit și apa suplimentară se evaporă. Se amestecă amestecul în tigaie.
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle și smântâna. Se amestecă sare, piper și nucșoară.
Se toarnă în tigaie plăcintă, de sus cu brânză elvețiană mărunțită. punctați cu restul de 1 lingură de unt.
Coaceți 25 până la 30 de minute până se fixează și se rumenesc. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.