Placinta Cu Prune

Placinta Cu Prune
Plum Pie este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați prune, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune, și Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Pentru a face crusta: într-un castron mare combinați 3 căni de făină, 3/4 căni de zahăr alb, praf de copt și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se amestecă bine, apoi se taie în 2/3 cană de unt sau margarină cu un blender de patiserie, până când bucățile au dimensiunea mazării mici. Se amestecă ouăle, extractul de vanilie, laptele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă doar până când toate ingredientele sunt combinate. Lăsați aluatul să se odihnească în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
5
Pentru a face Topping Streusel: într-un castron mediu amestecați 1/2 cană făină, zahăr brun, 1/2 linguriță scorțișoară, 1/4 linguriță sare, nuci tocate și coajă de lămâie rasă. Lucrați în unt sau margarină cu degetele până când toate ingredientele sunt bine combinate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Așezați fructele fără sâmburi și feliate într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați zahărul rămas, făina, scorțișoara și nucșoara până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă peste fructe și se amestecă ușor până când toate fructele sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Rolați crusta de plăcintă și puneți-o într-o tigaie de plăcintă de 9 inci. Tăiați și marginile flautului, apoi turnați umplutura de fructe. Acoperiți uniform fructele cu topping de streusel și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista