Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1038 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, tubetti, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Placinta cu paste Adriana, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea de vită măcinată, pătrunjelul, pesmetul, ceapa, ouăle, 1/2 cană parmezan, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol foarte gently.Do nu se amestecă prea mult.Puneți amestecul într-o farfurie de plăcintă ușor unsă de 10 inci sau o caserolă de 11" x 7".Formați crusta astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1".Busuioc de roșii Sauce:.In oală mare, gătiți usturoiul și fulgii de ardei roșu în ulei la foc mic doar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Vinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați roșii, pastă, apă, 1 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper negru, zahăr și frunze de busuioc.Aduceți la fierbere.Reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați o bucată de brânză Romano și gătiți timp de 1 1/2 ore.Umplere:.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Amestecați umplutura (3 căni de paste fierte, 1/2 lire mozzarella, 1/2 lire provolone, 1/2 cană parmezan și 2 căni sos de busuioc de roșii) într-un castron.Scoateți în crusta de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Paste Fierte
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Provolone
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Coaceți timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se lasă să se răcească cel puțin 15 minute.Acoperiți fiecare felie cu sos de busuioc de roșii și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe