Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1038 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, tubetti, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Placinta cu paste Adriana, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea de vită măcinată, pătrunjelul, pesmetul, ceapa, ouăle, 1/2 cană parmezan, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol foarte gently.Do nu se amestecă prea mult.Puneți amestecul într-o farfurie de plăcintă ușor unsă de 10 inci sau o caserolă de 11" x 7".Formați crusta astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1".Busuioc de roșii Sauce:.In oală mare, gătiți usturoiul și fulgii de ardei roșu în ulei la foc mic doar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați roșii, pastă, apă, 1 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper negru, zahăr și frunze de busuioc.Aduceți la fierbere.Reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați o bucată de brânză Romano și gătiți timp de 1 1/2 ore.Umplere:.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Amestecați umplutura (3 căni de paste fierte, 1/2 lire mozzarella, 1/2 lire provolone, 1/2 cană parmezan și 2 căni sos de busuioc de roșii) într-un castron.Scoateți în crusta de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Paste Fierte
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Provolone
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se lasă să se răcească cel puțin 15 minute.Acoperiți fiecare felie cu sos de busuioc de roșii și presărați parmezan.