Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1038 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, tubetti, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Placinta cu paste Adriana, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea de vită măcinată, pătrunjelul, pesmetul, ceapa, ouăle, 1/2 cană parmezan, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol foarte gently.Do nu se amestecă prea mult.Puneți amestecul într-o farfurie de plăcintă ușor unsă de 10 inci sau o caserolă de 11" x 7".Formați crusta astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1".Busuioc de roșii Sauce:.In oală mare, gătiți usturoiul și fulgii de ardei roșu în ulei la foc mic doar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați roșii, pastă, apă, 1 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper negru, zahăr și frunze de busuioc.Aduceți la fierbere.Reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați o bucată de brânză Romano și gătiți timp de 1 1/2 ore.Umplere:.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Amestecați umplutura (3 căni de paste fierte, 1/2 lire mozzarella, 1/2 lire provolone, 1/2 cană parmezan și 2 căni sos de busuioc de roșii) într-un castron.Scoateți în crusta de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Paste Fierte
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Provolone
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Coaceți timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Se lasă să se răcească cel puțin 15 minute.Acoperiți fiecare felie cu sos de busuioc de roșii și presărați parmezan.