Placinta cu paste Adriana

Placinta cu paste Adriana
Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1038 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, tubetti, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Placinta cu paste Adriana, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați carnea de vită măcinată, pătrunjelul, pesmetul, ceapa, ouăle, 1/2 cană parmezan, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol foarte gently.Do nu se amestecă prea mult.Puneți amestecul într-o farfurie de plăcintă ușor unsă de 10 inci sau o caserolă de 11" x 7".Formați crusta astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1".Busuioc de roșii Sauce:.In oală mare, gătiți usturoiul și fulgii de ardei roșu în ulei la foc mic doar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați roșii, pastă, apă, 1 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper negru, zahăr și frunze de busuioc.Aduceți la fierbere.Reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați o bucată de brânză Romano și gătiți timp de 1 1/2 ore.Umplere:.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Amestecați umplutura (3 căni de paste fierte, 1/2 lire mozzarella, 1/2 lire provolone, 1/2 cană parmezan și 2 căni sos de busuioc de roșii) într-un castron.Scoateți în crusta de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Paste FiertePaste Fierte
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProvoloneProvolone
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se lasă să se răcească cel puțin 15 minute.Acoperiți fiecare felie cu sos de busuioc de roșii și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați3crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc, ruptefrunze proaspete de busuioc, rupte591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel tocatefrunze proaspete de pătrunjel tocate4cuișoare de usturoi tocatecuișoare de usturoi tocate6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinată (am folosit 95% slabă și a fost bine)carne de vită măcinată (am folosit 95% slabă și a fost bine)1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1miciceapa, tocataceapa, tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras10creveți și cu veneparmezan, pentru garniturăparmezan, pentru garnitură2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză provolone, mărunțităbrânză provolone, mărunțită1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.și piper portocaliuși piper portocaliu2Bucăți de caramele Heath Barsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarella, mărunțităbrânză mozzarella, mărunțită1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2kilogrameroșii zdrobite în piureroșii zdrobite în piure7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltubetti gătite (tuburi mici sau cochilii pentru copii)tubetti gătite (tuburi mici sau cochilii pentru copii)5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista