Placinta cu nuci pecan baruri II

Placinta cu nuci pecan baruri II
Pecan Pie Baruri ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 248 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați făina și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Tăiați untul și margarina până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Apăsați într-o tigaie de 9 x 13 inch și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Combinați ingredientele rămase, cu excepția pecanelor și amestecați bine. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
6
Se toarnă peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Reduceți temperatura cuptorului la 275 grade F (140 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți 50 de minute sau până la setare. Se răcește în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Tăiați în bare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista