Placinta Cu Nuci Pecan
Reteta plăcintă cu nuci Pecan ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $1.23 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 550 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, unt, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, așezați untura și untul.
Adăugați făina și sarea și frecați împreună cu degetele pentru a forma bile mici.
Adăugați apa rece, câte 1 lingură pe rând, amestecând amestecul de făină între fiecare lingură. Adăugați suficientă apă până când aluatul se reunește într-o singură bilă mare.
Întindeți puțină făină pe o bucată de hârtie cerată și așezați aluatul pe ea.
Presărați mai multă făină deasupra aluatului și continuați să întindeți aluatul până la grosimea dorită, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci. Îndoiți aluatul o dată pentru a face o jumătate de lună și din nou pentru a face un sfert de lună.
Scoateți aluatul din hârtia cerată și puneți-l într-o tigaie de 9 inci. Desfaceți aluatul astfel încât să acopere întreaga tigaie. Apăsați ușor aluatul în tigaie. Folosind o furculiță, sertizați marginile aluatului de-a lungul marginii tigaiei și tăiați excesul de aluat cu un cuțit de împerechere. Puneți coaja de plăcintă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-un bol, combinați siropul de porumb, zahărul, untul, vanilia și ouăle.
Se amestecă cu un bici până se încorporează bine.
Așezați pecanii în coaja plăcintei și turnați amestecul peste nuci. Aveți grijă să nu revărsați coaja.
Coaceți plăcinta timp de 45 de minute. Plăcinta trebuie să fie fermă și maro aurie.
Lăsați plăcinta să se răcească înainte de tăiere. Placinta poate fi garnisita cu frisca, nuci si menta.