Placinta Cu Nuca De Mere Caramel

Placinta Cu Nuca De Mere Caramel
Placinta cu nuca de mere Caramel ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1356 calorii, 20g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci, mere braeburn, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Placinta Cu Nuca De Mere Caramel, Tort De Nuc Cu Mere Caramel, și Tort de mere-nuc cu glazură de Caramel.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați felii de mere, 1/4 cană zahăr brun și scorțișoară într-un castron mare până când sunt acoperite uniform. Aranjați merele în crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Bateți laptele condensat îndulcit și untul topit în același bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă uniform peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Combinați restul de 1/3 cană de zahăr brun și făină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați în 2 linguri de unt rece cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Presărați uniform peste plăcintă.
8
Coaceți încă 35 până la 40 de minute sau până când merele sunt fragede și toppingul este maro auriu. Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista